Butiken

Öppettider under Jul och Nyårshelgen: Kolla in vår sida på Facebook för att se våra öppettider under helgdagarna.

Välkommen till vår huvudbutik i Jönköping där du hittar ett av landets största utbud när det gäller stickgarner, broderier, sytillbehör, glaspärlor med mera. Är du intresserad av våra nyheter kan du följa oss på Facebook för att få löpande uppdateringar.

Vi för de flesta märken och fabrikat inom de områden som vi arbetar. Broderier och stickgarner från bland annat Järbo, Onion, Lanarte, Garnstudio, Hjertegarn, Addi, Svarta Fåret, Clover, Permin och Kinna Textil med flera. Vi för även Gütermanns sytråd och har en hel del sytillbehör och knappar samt ett stort utbud av Gütermanns glaspärlor till smycken och tovull.

Väv på metervara samt mouliné och pärlgarn från DMC, som en aptitretare kan vi nämna att vi säljer DMC Moulinégarn för 13:- dockan, alla färger. Observera att detta är originalgarnet av högsta kvalitét, ingen blek kopia.

Butiken ligger precis vid E4:an mellan Jönköping och Huskvarna, den är med andra ord väldigt lätt att stanna till vid även om man bara har vägarna förbi. Butiken hittar du på Ekhagsrondellens köpcentra vid Nässjöavfarten i samma byggnad som EKO, dessutom ligger det en ingo-mack alldeles bredvid, det går helt enkelt inte att missa.