Välkommen till Lerdalaboden.se

Just nu håller vi på och bygger om vår webb. Vi kommer lansera vår nya webb under sommaren 2015 med en utökad och förbättrad webbshop där vi kontinuerligt kommer att arbeta med att lägga upp nytt material. Vi har samlat en del nyttig information på den här sidan, tills vår nya webbplats är på plats, glöm inte bort att du även kan hålla dig up to date via vår Facebooksida!

Butiken i Jönköping

Välkommen till vår huvudbutik i Jönköping där du hittar ett av landets största utbud när det handlar om stickgarner, broderier, sytillbehör, glaspärlor med mera. Under våren 2005 bytte vi dessutom lokaler, bytte inredning och breddade utbudet ytterligare. Är du intresserad av våra nyheter, slå oss gärna en signal.

Vi för de flesta märken och fabrikat inom de områden som vi arbetar. Broderier och stickgarner från bland annat Lanarte, Garnstudio, Dimension, Coats/Almedahls, Svarta Fåret, Marks & Katten, Permin och Kinna Textil med flera. Vi för även Gütermanns sytråd och har en hel del sytillbehör samt ett stort utbud av glaspärlor till smycken, tovull och annat hobbyrelaterat.

Väv på metervara samt ett fullsortiment av brodérgarner av alla de slag hittar du också hos oss, som en aptitretare kan vi nämna att vi säljer DMC Moulinégarn för 13:- dockan, alla färger. Observera att detta är originalgarnet av högsta kvalitét, ingen blek kopia.

Skulle du trots det ha svårt att hitta till oss eller om det är något annat du undrar över slå oss en signal på 036-71 81 61 så hjälper vi dig.

Öppettider & Vägbeskrivning

Butiken ligger precis vid E4:an mellan Jönköping och Huskvarna, den är med andra ord väldigt lätt att stanna till vid även om man bara har vägarna förbi. Butiken hittar du på Ekhagsrondellens köpcentra vid Nässjöavfarten i samma byggnad som EKO, dessutom ligger det en JET-mack alldeles bredvid, det går helt enkelt inte att missa.

Kontaktuppgifter

Postadress: Telefon: 036-71 81 61
Lerdalaboden Mobil: 0733-82 36 50
Hästhovsvägen 2 Mobil: 0730-27 58 59
554 54 Jönköping